Yoga

Louise yoga.jpg

Met de filosofie en beoefening van yoga beīnvloed je je leven fysiek, mentaal en emotioneel. Zo kan je meer balans creëren in je dagelijks leven. Er zijn veel verschillende yogascholen en -stijlen, en wij geloven dat er voor iedereen iets is dat past. We werken met het Ashtanga Vinyasa-systeem, waarbij ademhaling en beweging één worden als een bewegende meditatie, en daarmee rust in het hoofd creëren. Het maakt niet uit wat je aantrekt in yoga; fysiek omdat je meer kracht en flexibiliteit wil ontwikkelen, mentaal, emotioneel, of spiritueel, of iets anders dat maakt dat jij meer wil weten van of je wil verdiepen in deze eeuwenoude methode en filososfie, wij nemen je graag verder mee op het yogapad.

waar je ons kan vinden

Josta geeft iedere maandagavond van 18:30-20:00h ashtanga led all levels bij www.tulayogastudios.nl/ op het Bos & Lommerplein, en is op wisselende dagen bij www.delightyoga.com/ te vinden.

Louise geeft iedere maandagavond les van 18:30-19:30h ashtanga led all levels bij www.hotflowyoga.nl/ Rivierenbuurt.


Mindfulness

Urban Balance Promoshoot-3.jpg

Mindfulness betekent aanwezig zijn in het hier en nu, bewust van waar je bent en wat je doet. Met een paar eenvoudige technieken kan je meer bewustwording ontwikkelen, echt aanwezig zijn gedurende de dag en zo rust in je hoofd creëren. Door het observeren van fysieke sensaties, je gedachten en je emoties, of dingen die je ziet, hoort, ruikt en proeft, en de tactiele ervaringen in de wereld om je heen. We kijken naar wat werkt voor jou; sommige mensen vinden het makkelijk om stil te zitten, anderen vinden dat juist heel moeilijk, er zijn manieren voor iedereen.

Let op je gedachten; die worden woorden. Let op je woorden; die worden acties. Let op je acties; die worden gewoonten. Let op je gewoonten; die worden karakter. Let op je karakter; dit wordt je toekomst.”-Lao Tzu

Boektip: ‘Een levensregel voor beginners: Benedictijnse spiritualiteit voor het dagelijkse leven’ Wil Derkse.