weekend stadsretreat - 11, 12 en 13 oktober 2019

hoe realiseer je een work / life balance die past bij jou?

Voor wie: Voor iedereen die tot rust wil komen in (eigen) stad, zoekt naar een goede balans, en dit wil meenemen in zijn of haar dagelijks leven.

Wat: Een mini-retreat in de stad, waarbij je tot rust komt in een mooie en prettige omgeving met yoga, meditatie, en heerlijk eten. Daarnaast krijg je allerlei tools en ervaringen mee die je kunt gebruiken in je dagelijks leven. Tijdens dit weekend word je ondergedompeld in workshops, persoonlijke coaching, yoga en meditatie. Je leert een fijne balans te creëren, waardoor je met meer rust en energie in het leven kan staan.

Waar: In Amsterdam West op de 2e Kostverlorenkade 62 staat een prachtig oud fabriekspand met hoge plafonds en een industriële uitstraling. Het is een heerlijk rustige buurt aan het water en tegelijkertijd middenin de stad. Er zijn drie parken op loopafstand die zich lenen voor mooie wandelingen: Het Vondelpark, Het Rembrandtpark en het Erasmuspark.

Eten: Alles wat je te eten krijgt dit weekend kan je ook zelf thuis te maken; bij iedere maaltijd krijg je praktische receptenkaartjes. Het eten wordt verzorgd door the food ninja’s: ‘slow food for fast people’!

Download de pdf met het programma en meer over ons (Josta & Louise). Als je nog vragen hebt; mail gerust voor meer informatie. Je kan je ook direct inschrijven; de early bird van € 295 is geldig tot 1 september!

Louise en Josta 1.jpg
IMG_4468.JPG
IMG_4466.JPG